Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli mer sosial og finne seg en kjæreste?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så jeg har veldig dårlig selvtillit, er veldig sjenert blant folk. Dette har ført til at livet mitt består inne på rommet mitt, snakke med folk over hele verden på snapchat og bare ha et drit kjedelig liv. Livet kommer nå til at jeg virkelig ønsker meg en kjæreste, dette er fordi det kommer til å få meg til å slutte å være på pcen / inne hele tiden. Men vet ikke hvordan dette skal skje, hvordan jeg skal begynne og er veldig nervøs. Det eneste jeg skulle ønske jeg hadde nå er en kjæreste, ei å være sammen med og føle seg elsket av. Men det er jo vanskeligere enn det ser ut som, når du er sjenert. Ønsker også å slutte å spille så mye, få meg ut og være med folk. Men vet ikke hva, det er noe som gjør at jeg ikke gjør dette. Aner ikke hva, så hvordan tenker dere jeg bør begynne?? Ser på meg selv som en ikke så pen / flott person. Altså på utseende, dette gjør at jeg føler at fine jenter kommer aldri til å velge meg, siden det er så mange flotte og kjekkere gutter der ute. Så trenger hjelp

SVAR

Besvart 18.08.2019 10:44:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
account_circle