Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg komme meg ut av huset?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har et lite problem. Jeg er veldig mye hjemme og kommer meg liksom ikke ut av huset. Etter skolen drar jeg hjem (alene) gjør litt lekser og trener(hjemme). alle vennene mine spiller håndball, jeg gjør ikke det lenger pga. Av litt dårlig selvfølelse:)(har ikke lyst til å begynne igjen) Jeg kunne godt tenkt meg å begynne å trene på treningssenter men det klarer jeg ikke fordi jeg tørr ikke!!!!!!!! Jeg har også ikke så veldig mange gode venner. Er bare med de på skolen(og før på trening). Har aldri besøk og er sjeldent på besøk;) Så ja det jeg «trenger hjelp til» er hva jeg kan gjøre: Hvordan kan jeg komme meg ut av huset?Hva kan jeg finne alene(ute av huset) & med venner ?

SVAR

Besvart 16.09.2019 00:17:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ny i et etablert treningsmiljø?

Kosttilskudd, treningsutstyr, teknikk, klær og kosthold. Skal du begynne å trene er det ikke mangel på ting du «må» tenke over. Det viktigste er kanskje allikevel å huske på at øvelse gjør mester – ingen er ekspert første gangen på treningssenteret.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle