Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli i Norge og hvordan kan familien min få hjelp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg kom til Norge i 2015 fra Spania. Moren og faren min kranglet veldig mye i Spania. Moren min saksøkte ham fordi han prøvde å drepe henne. Har i Norge kastet han ut henne fra huset og det var kaldt.Men for min og søskene mine sin beste, tenkte moren min å bo med ham.Og moren min kan ikke forsørge oss. Faren min skal forlate oss.Han skal til PK. Moren min har ikke jobb og hun har aldri jobbet før. Hun er pakistansk statborger men jeg, tvillingsøstera mi, lille broren min og lille søstera mi har spansk. Jeg skal bli 18 neste måned. Har ikke jobb jeg heller. Hus kontrakten går ut i desember. Vi har ikke noe sted å bo og vet ikke hva vi skal gjøre. Jeg er så bekymra at jeg klarer ikke å fokusere på skole. Jeg er redd at vi blir hjemløse. Og ikke bare det norske myndighetene skal sende oss tilbake til Spania.Faren min har gjort masse dårlige ting med oss til nå og vi har tålt alt. nå vil vi ikke tilbake til Spania. Jeg vet ikke spørsmålet mitt og vet ikke hva vi skal gjøre heller.

SVAR

Besvart 19.09.2019 21:46:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle