Hopp til hovedinnholdet

Hva gjør jeg med studielånet når jeg har avbrutt på grunn av psyken?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg står litt fast akkurat nå. I fjor droppet jeg ut av VGS og da måtte jeg betale tilbake siste måneden jeg fikk med stipend. Jeg fikk en del og utifra betalingsplanen så har jeg betalt ned halvparten nå. Problemet er at jeg droppet ut igjen i år også. Jeg har droppet ut begge gangene på grunn av utrolig dårlig psyke, men det blir jo da mer penger på den summen som står fra før av. Så da lurte jeg på: Er det noen som helst mulighet for at jeg kan ringe inn og få dette «lånet» strøket slik at jeg ikke må betale noe? Jeg har ingen til å hjelpe meg med betalingen og jeg synes det er kjipt at jeg skal måtte betale for noe jeg absolutt ikke kan noe for. Hvertfall når jeg da er for «psyk» til å jobbe også

SVAR

Besvart 21.10.2019 19:48:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
account_circle