Hopp til hovedinnholdet

Går på skole - kan jeg søke om penger hos NAV?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg går ikke skole pga av sosial angst. Har bare fullført vg1 helse og oppvekst. Prøvde meg på vg2 barn og ungdom men klarte ikke å gjennomføre.. Skal starte på Trondheim Hud og Spa Akademiet nå til våren. Og gleder meg masse til dette! Problemet er bare penger. Får mest sannsynlig dekket dette av nav. Men utenom det er jeg blakk. Og jeg sliter veldig. Pga angsten klarer jeg ikke å få meg en jobb å vet ikke helt hva jeg skal gjøre.. så jeg spør dere. Er det noen måte jeg kan få penger av nav eller noe nå frem til våren (januar) da jeg skal starte på hudpleie akademiet? Hilsen bekymret jente

SVAR

Besvart 31.10.2019 13:48:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
account_circle