Hopp til hovedinnholdet

Har eg råd til utveskling i Japan?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung! Takk for alle dei gongene dokke hjelpe meg! Men eg trenge litt hjelp nå og :) Eg har lyst til å gå til utveksling på vg2 te japan. Sparer og alt nå, har ein liten mini jobb kvar helg hoss pappa. Eg har lest så møkje om utveksling, og tror du kan få opp te 40 000 i stipend? Blir det ikkje mer som lån då? Uansett eg tenkte at det hadde vore møkje kjekkare å gå alle 3 årene på vgs i japan! Men herregud kossan fungere det :( Går det? E eg stor nok? Koste det møkje og må eg ha foreldrene mine bu der? Ja eg er svert interessert i landet, og lere meg språket nå hima mest som mulig. Japan er drømmen min, og eg må dra der raskest som mulig... Har lyst til å oppleve skule livet... gå i uniform og lera språket... Det e drømmen min... Men foreldrene mine har kje rå seie dei te å gi meg 90 000

SVAR

Besvart 15.11.2019 15:46:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ønsker du å ta Vg2 som utvekslingselev?

Her får du tips til planleggingen og oversikt over hvordan du kan få støtte fra Lånekassen.

 

Les mer
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle