Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler jeg trenger noen erfaringer i livet - hvordan kan jeg få det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet dette er ganske rart spørsmål. Jeg føler at alt i livet mitt er gitt til meg, jeg har foreldre som har kommet ut av krigen og opplevd mye. Jeg har lyst å ha en erfaring på en ung alder. Noe som å komme i fengsel eller være på en slags rehab. Jeg har absolutt ikke lyst å gjøre noe kriminelt, aldri. men jeg har lyst på erfaringen på å være i fengsel eller noe lignende. Vet dere om noe som er lignende, eventuelt om man kan betale for noe rehab eller lignende som setter folk i tøffe situasjoner der de får erfaring på tøffe omstendigheter? Jeg kom ikke inn i militæret, ellers ville det vært perfekt. Veldig rart spørsmål. tenker kanskje et par dager og ikke mer.

SVAR

Besvart 23.11.2019 13:41:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jobb frivillig i utlandet - helt gratis!

Aktiv ungdom gir støtte til ungdom mellom 18-30 år som vil jobbe frivillig i et annet land, i en periode på opptil et år.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

 

Les mer
account_circle