Hopp til hovedinnholdet

Kan min familie få depositumsgaranti fra NAV?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på om NAV kan hjelpe familien min i flyttekostnader? jeg orket ikke å gå lenger på min gamle videregående skole på grunn av kommentarer fra noen lærere, noe som førte til at jeg fikk dårlige karakterer etter hvert og ble mer og mer usosial. Søsteren min hadde det heller ikke bra på ungdomsskolen og skolen visste om mobbe- og utstenging saken i et år og gjorde IKKE noe med saken! Og det er ikke første gang dette skjer med oss! I tillegg ble helsen til moren min verre på grunn av det hennes barn får oppleve daglig på skolen! derfor bestemte familien min å flytte til et bedre sted! men vi trenger litt hjelp med flyttekostnader og depositum. hvilke lover gjelder her (i flytting)? spiller det noe rolle om foreldre får jobb i det nye stedet før eller etter flytting med tanke på at det var ingen mulighet for jobb i det gamle stedet? kan hvem som helst som har lav inntekt få depositumgaranti uansett hvor i landet de flytter?

SVAR

Besvart 21.11.2019 09:24:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle