Hopp til hovedinnholdet

Fått utbetalt laveste sats på stipend, gå musikk med instrument.urettferdig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, som videregående-elev på musikk får jeg utbetalt den laveste satsen av utstyrsstipend - noe som er rart, ettersom instrument og vedlikehold er veldig dyrt i forhold til de som får høyeste sats (f. eks. dans). Jeg opplever dette som urettferdig, og jeg lurer på om de som har laget reglene har kunnskap nok om kostnadene rundt å drive med musikk. Vet dere hvem jeg kan kontakte angående dette? Hadde vært fint å få snakke med noen om det og høre hva som er tanken bak dette. Har lest litt på elev-organisasjonens nettsider, men trenger hjelp til å vite hvor jeg skal henvende meg.

SVAR

Besvart 18.07.2020 17:32:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle