Hopp til hovedinnholdet

Til neste år vil jeg ta almen påbygging og lurte på om jeg kunne få borteboerstipend alikavell så jeg kan konsentrere meg om skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 19 år nå den 26 oktober og jobber som lerling og bor får meg selv, jeg har ikke søkt om stipend eller lån siden jeg bor for nerme min far og hans familie (min stemor og stesøster, har også en stebror og en annen stesøster men de har flyttet ut eller er i militeret). Men til neste år vil jeg ta almen påbygging og lurte på om jeg kunne få borteboerstipend alikavell så jeg kan konsentrere meg om skolen uten å må jobbe etter skolen for og ha råd til tak over hodet. jeg har bodd hele livet med min mor men flyttet til han i et år for VG2 og etter det flyttet min mor vekk og min stemor kan ikke bo sammen uten å rive av hverandre hodet og kan ikke bo der til neste år. så får og få stipend må jeg flytte lengre unna å etterlate vennene mine eller kan jeg få det her jeg bor nå (siden jeg ikke kan flytte sammen med min far)???

SVAR

Besvart 26.10.2009 09:23:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Hva koster det å bo?

Hva bruker du penger på når du bor for deg selv? Sett opp et budsjett, så får du kontroll over pengene dine.

 

Les mer
account_circle