Hopp til hovedinnholdet

Hvordan får jeg råd til folkehøgskole?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går siste året på videregående akkurat nå og vurderer å søke på folkehøyskole til neste år. Jeg har funnet en linje som baserer seg på Fantasy, både filmer og bøker, og det er det jeg kunne tenkt meg å bruke et år på. Jeg har prøvd å snakke med foreldrene mine om det. Pappa har ingen formening om det, men mamma sier nei fordi det er dyrt og hverken jeg eller foreldrene mine har nok penger til å betale det. Hvorfor er folkehøyskole så dyrt? Det jeg lurer på er hvordan det er med søknad av lån og stipend fra lånekassen når man vil gå på folkehøyskole? Og hvordan jeg kan prøve å overtale mamma til å la meg søke?

SVAR

Besvart 25.11.2020 23:44:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan skriver du en søknadstekst? Hva er viktig å ha med? Her får du nyttige tips.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
account_circle