Hopp til hovedinnholdet

Kan eg få stønad i frå Lånekassen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg går andre året på universitet og har bestått alle eksamenane mine så langt (totalt 90 stp) men har funnet ein annen studie hos ein privat høyskole som er meir spesifikk retta mot jobben som eg har lyst på i framtida. Eg har derfor tenkt å bytte studie & skole hausten 2021 men har likevel tenkt å ta eksamen dette semesteret (som tilsvarer 30stp) istadenfor å droppe heilt ut av studien. Spørsmålet mitt er da: i tilfelle eg ikkje består mine eksamenar i nåværende semester (våren 2021) og dermed blir forsinket med 30 stp, kan eg likevel få lån & stipend (frå Lånekassen) til hausten 2021 + resten av utdanningen- altså, i 3 år til? På forhånd, takk for hjelpa!

SVAR

Besvart 23.02.2021 08:30:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Stryk på eksamen - hva kan du gjøre?

Fikk sommerferien en dårlig start da du så karakteren fra eksamen? Klaget du på karakteren uten å få medhold? Dette er dine rettigheter og muligheter.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du ikke fullfører alle fag?

Har du strøket på eksamen eller ikke fått godkjent et fag? Her kan du lese hva konsekvensen blir for deg og hvilke muligheter du har til å komme deg videre.

 

Les mer
account_circle