Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lurer på om jeg har rett til bostøtte?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt veldig uflaks når det gjelder skole. Skolen det siste året har vært et helvete. (jeg går på 1vg) Så nå vil jeg gjerne begynne på en skole jeg vet jeg vil trives på. Men da vil jeg gjerne flytte ettersom skolen ligger i Østfold (jeg bor i akershus). Jeg kommer fra en "fattig" familie, mamma er avhengig av penger fra nav ettersom hun er for syk til å jobbe. Så jeg lurer på om jeg har rett til bostøtte? Det er den eneste muligheten jeg har for å få gå på den skolen jeg ønsker og endelig få den utdanningen jeg vil. Har jeg en mulighet til å flytte for meg selv, eller må jeg rett og slett droppe vg fordi jeg må spare penger til å få råd til å gå på vg?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer