Hopp til hovedinnholdet

Jeg er lei av livet og mennesker. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg var på min forrige skole litt "populær". Da jeg flytta var jeg bare en jente som ingen egentlig brydde seg om. Fikk noen jentevenner som er litt sære... Har alltid vært en person som lett ser åssen folk egentlig er og sånt. Men jo denne sommerferien så var jeg endel usosial. Jeg fikk litt panikk og måtte være med folk så jeg dro rundt var med folk og sånt (sosial) en stund. Men etter at jeg var det så ble jeg bare utrolig deprimert. Jeg var glad for å starte på vgs og få nye venner og sånt, men nå vil jeg ikke møte noen nye folk i det hele tatt. Er så lei mennesker... Føler alle er fake, eller sære. Klarer ikke takle å være sosial lenger... Føler at jeg må være sånn og sånn selv om jeg er meg selv. Føler liksom jeg har opplevd nok. Opplevd nok folk... Så hvis jeg kommer på vgs da og får mange nye venner..eller bare noen så kommer jeg ikke til å bli noe glad uansett. Jeg har mista helt lysten til å finne på noe, være med noen i det hele tatt... Har aldri følt det sånn før. Jeg vet det høres tragisk ut, men jeg vil egentlig bare dø. Er lei av denne verdenen, er lei av alle. Og da mener jeg ALLE. Er lei familien min, kjæresten min, vennene mine, kjendiser, dyr. Ikke noe er gøy lengre. Jeg blir helt sånn: jammen hva skal jeg gjøre da? hva liker jeg og gjøre? Jeg liker ikke å gjøre noe.. Er lei ALT Radio, musikk, tv. Er så lei meg, men det er bare sånn jeg har blitt. Er dette vanelig? føles ikke ut som det er en fase men noe som har blitt bygd opp på en måte over tid.. Har tenkt på det noen ganger før. Men nå er jeg bare dritt lei alt. Vil ikke på skolen, vil ikke ha ferie. Ingen ting kunne hjulpet meg nå... Vil bare legge meg til å sove til jeg dør. Den ene vennen min kommenterte det også her om dagen. Hva har skjedd med deg? spurte hun. Du virker så annerledes enn det du var før?... Og jeg bare svarte det rett ut: jeg er lei av mennesker... men ikke at jeg er lei av livet generelt. Ungdomslivet skal liksom være en spennende periode av livet. Der man vil finne på ting og sånt. Men nei, vil ingen ting. What to do?... hilsen en som er alt for deprimert og lei av livet for ingen grunn.

SVAR

Besvart 15.08.2012 14:45:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
account_circle