Hopp til hovedinnholdet

Annen støtte jeg kan få som gjør det mulig for meg å flytte hjemmefra?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har lyst til å flytte inn på en hybel sammen med en venninne når jeg begynner i andreklasse til neste år. Det eneste problemet er at jeg ikke helt fyller kravene til borteboerstipend. Til og fra skolen bruker jeg 2 timer og 40 minutter og har 37 km. Jeg går også på trening to ganer i uken, og har problemer med og komme meg hjem. Bussen går bare to ganger daglig der jeg bor og dette passer ikke med mine treningstider. Vi får heller ikke sitte på skolen lenger en til fem over tre, og jeg har derfor ikke mulighet til å gjøre lekser før ni om kvelden. Om vinteren kommer vi ofte for sent til skolen pga. bussen, været eller glatte/snø belagte veier. Dette går ut over fraværet mitt. Er det noe annen støtte jeg kan få som gjør det mulig for meg å flytte hjemmefra?

SVAR

Besvart 12.12.2012 22:41:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan sette opp et budsjett?

Lær hvordan du setter opp et godt budsjett, og få tilbake kontrollen over pengene dine.

 

Les mer
attach_file

Hva koster det å bo?

Hva bruker du penger på når du bor for deg selv? Sett opp et budsjett, så får du kontroll over pengene dine.

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Kan foreldrene dine nekte deg å flytte for å gå på skole?

Hva gjør du hvis du ønsker å gå på en linje de bare har på en videregående som ligger for langt unna? Kan foreldrene dine da nekte deg å flytte dersom de ikke vil at du skal det?

 

Les mer
account_circle