Hopp til hovedinnholdet

Jeg er avhengig av data.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter veldig. Jeg er avhenging av data. Jeg får kun sover 7 timer om dagen. Legger meg sånn over kl. 23.00. Jeg sier til meg selv at jeg skal slutte med PC, men jeg klarer det ikke. Hva skal jeg gjøre? Det går utover leksene mine. Fikk 4.2 i snitt på skolen, men tror jeg kunne fått en del bedre. Jeg har vanskelig med å sove, derfor er jeg på dataen. Men jeg er også på dataen fordi jeg er avhenging. Jeg liker å gjøre lekser. Men når jeg skal gjøre lekser, så blir jeg så slapp og orker det bare ikke. Jeg vet ikke hvorfor. Da pleier å jeg å fram PC. Og det blir fra minutter til timer, og jeg blir aldri ferdig med PC. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg får lite søvn og konsentrasjon. Er også veldig gretten, ofte.

SVAR

Besvart 04.02.2013 20:56:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som strever med å sove

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Bruker du mer penger på spill enn du ønsker?

Klarer du ikke å kontrollere lysten til å spille - selv når du ikke har penger? Da kan du være spilleavhengig. Les mer om symptomene og årsakene til spillproblemer her.

 

Les mer
account_circle