Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli bedre kjent med de i klassen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg begynte på vgs dette året, og ting har ikke gått så bra sosialt siden det. Jeg bodde i en liten bygd, så jeg måtte flytte til en større by for å begynne på vgs. Jeg havnet i en klasse med folk jeg aldri hadde sett før, og selv om alle er veldig greie, så blir jeg ikke kjent! Jeg er så utrolig sjenert, og greier liksom ikke helt være meg selv når jeg er med andre. Jeg prøver virkelig, og jeg er ikke sånn når jeg er med mine gamle venner. Det gjør skoledagene skikkelig tunge når jeg bare sitter alene. Jeg har jo snakket med de i klassen, men jeg kjenner de liksom ikke så godt. Selv om jeg kanskje snakker litt mer enn jeg gjorde i begynnelsen, så føler jeg liksom at jeg har blitt stemplet som den sjenerte, og at ingen egentlig vil ha noe med meg å gjøre. Det er så frustrerende, og jeg er redd jeg kommer til å dø ensom.

SVAR

Besvart 12.02.2013 22:55:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle