Hopp til hovedinnholdet

Venninna mi driver med selvskading. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg trenger råd! I dag fikk jeg vite at besteveninna mi har drevet med selvskading.. Alt bare surret rundt i hodet mitt og jeg tenkte først at hun tulla, fordi hun blir ikke mobbet og har mange gode venner. Men hun dro opp ermet på genseren og hele armen var dekket av kutt røde og lange sår. Jeg fikk tårer i øynene med en gang. Det viser seg at hun har det ganske vansklig hjemme og hun føler dette er eneste løsning. Hun sa til meg at hvis det ikke hadde vært for meg hadde hun tatt selvmord. Jeg blir så lei meg hver gang jeg tenker på det så plis gi meg råd om hvordan jeg kan prøve å få ordnet opp i dette. Jeg vil virkelig ikke miste henne, hun er den eneste jeg har!

SVAR

Besvart 21.03.2013 10:47:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle