Hopp til hovedinnholdet

Mobbes fordi jeg er tjukk og vil gå ned i vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg lest mange sider på nettet at vi må få underskudd på kalorier og at vi må forbrenne flere kalorier enn vi spiser eller drikker. men jeg skjønner ikke helt hva mener de med. kunne dere vær så snill forteller meg hvordan kan jeg forbrenne flere kalorier, det er fordi jeg vil gå ned i vekt 15 kilo i 5 måneder og halv kilo i en uke. kunne jeg få hjelp med hva jeg trenger å spise og hva som ikke.jeg trenger virkelig å gå ned i vekt det er fordi det er mange som mobber meg fordi jeg er tjukk.

SVAR

Besvart 13.05.2014 08:08:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle