Hopp til hovedinnholdet

Dårlig selvtillit og litt overvektig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år som sliter utrolig mye med selvtillit. Jeg er 1.65 og veier 70 kg. Helsesøster har sagt at jeg er overvektig og jeg vet selv at jeg har mye fett på kroppen. Det synes ikke så godt men om jeg tar tak så er det bare masse fett.. Jeg har prøvd å få sunnere kosthold og jeg har prøvd å trene 3 ganger i uken.. Men ingen ting hjelper. Jeg har ikke lyst til å snakke med noen om dette for jeg vil ikke folk skal vite om kroppen min. Men spørsmålet mitt var om jeg kunne få noen tips til forskjellige treningsøvelser som forbrennner fett litt fort. Jeg har veldig lyst til å veie rundt 55-60 kg. Jeg vet det kan ta tid, men jeg er villig til å gjøre alt for å veie mindre. I det siste har jeg også prøvd å få anoreksi, men nå prøver jeg dette istedenfor.. Som håp for at det hjelper. Spørsmålet var altså om jeg kunne få tips til treningsøvelser som forbrenner fett litt fort. Gjerne noen tips om hvordan jeg kan endre kostholdet mitt også. Tusen takk for hjelp!

SVAR

Besvart 24.01.2015 16:44:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
account_circle