Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å gå opp i vekt...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) jeg har et par spørsmål:

1. Jeg holder på å gå opp i vekt, og har allerede gått opp noen kilo. Jeg har veldig små bryster. Kommer de til å bli større hvis jeg legger på meg 5-10 kg ? , evt. hvor mye større ?

2. Kiloene går litt for raskt opp, syns jeg. 3 kg på 1 mnd. Jeg har ikke begynt å trene styrke, men skal gjøre det snart. Men hvis jeg IKKE gjør det, kommer fettet liksom til å ligge f. eks bare på magen eller lårene ? .. Jeg vil bare nå legge til at jeg spiser sunn mat når jeg legger på meg, deriblandt ca. 2 ss olivenolje hver dag, havregrøt, skive med leverpostei, osv. (prøver å finne proteinrik mat). hehe..

3. Når jeg har nådd vekten jeg vil opp i, kommer jeg bare til å fortsette å gå opp da ? Jeg vil ikke akkurat bli fet heller. Men jeg vet jeg kommer til å måtte trene, det har jeg alltid gjort, for å "holde veten".

4. Er det dumt å gå opp 3 kg på en måned? Føler jeg går veldig fort opp, kanskje 100 gram per dag ? Jeg er jo glad for at jeg får det til, men har søkt masse om det på google, og har fått vite at man skal maks gå opp 1 1/2 kg i måneden. Skjer det noe med forbrenningen? Har jeg ikke godt av å gå opp så masse ? Jeg legger til at jeg er 14 år.

5. Har du noen tips til styrke-trening ? Vi har benkpress hjemme, men får ikke bruke den. Bør jeg bruke den , eller ..?

ER VELDIG TAKKNEMLIG FOR ALLE DERES GODE SVAR :-) , DET HJELPER VELDIG :-D

SVAR

Besvart 26.08.2008 18:08:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle