Hopp til hovedinnholdet

Hei(: Har sendt inn spørsmål til dere før, og er veldig fornøyd med tilbakemeldinge...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei(:
Har sendt inn spørsmål til dere før, og er veldig fornøyd med tilbakemeldingene deres, men det er flere ting jeg lurer på.
Jeg er en jente på 14(snart 15)år som er gase aktiv. Jeg rir flere ganger i uken(2-3),jogger når jeg får tid(1-2), og står på slalom. Jeg er veldig glad i idrett, og gym er det morsomste faget. Jeg føler at jeg spiser veldig mye og at det øker vekten min. jeg er ca 1.67 cm høy, og veier nå plutselig 59,9. For ca et halvtår siden, veide jeg 50kg, men så putselig økte vekten min, og den gjort det gradevis siden. Jeg gikk fra 50-55,så 55-58,også jeg lå på 58,?en god stund, men så plutslig 59,9. I hele sommerferien red jeg inenting, og jeg stod ikke på ski,det ble bae noen joggeturer i ny og ne.Dt som er litt rart, er at kiloene kommer da jeg beynner å trene. Er det ikke da de skal minke? jeg føler meg sinnsykt tykk,og har virkelig lyst til å gjøre noe med dette! Jeg trener også situps, pushups og knebøy hver kveld. Noen råd? og hva kommer dette av? Jeg er lei av å gå rundt å selv syntes jeg er smellfeit. Selvtilite minsket enda mer da typen gjordedet slutt, og det gjode det ikk akkurat mye bedre! TRENGR RÅD!
Takk på fårhond:D

SVAR

Besvart 25.08.2008 19:55:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
account_circle