Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å bli slankere

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 13 år og jeg veien ca. 65 kg. Jeg er 160 cm høy. Jeg er 86 cm rundt hoftene (under navlen og rundt) og jeg her 72 cm rundt livet. Har også veldige store lår. Nå har sommerferien startet og jeg vil begynne å trene fordi jeg vil bli slankere. Jeg har fått en stor rumpe fordi jeg sitter veldig mye. Og det syntes jeg ikke ser noe fint ut. Jeg sitter og ser på tv kanskje 6 timer hver dag. Jeg lurte på om du eller dere kunne gi meg tips til å få mindre lår, mage og rumpe. Vil ha en nesten flat mage så jeg håper dere kan hjelpe meg med å gi tips til hvilket øvelser jeg kan gjøre og aktiviteter jeg kan gjøre for å holde meg aktiv. Jeg liker en gutt men får at jeg skal bli god nok for han må jeg (eller jeg føler) må jeg komme jeg i form. Hilsen en jente som må veie 49 kg før sommeren er over.

SVAR

Besvart 24.06.2015 17:32:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle