Hopp til hovedinnholdet

Trening og mat.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har 3 spørsmål Jeg er en gutt som fyller 15 i år. Mamma er fra Norge men pappa er fra Afrika , så jeg er veldig høy og tynn. Jeg får i meg nok mat så det er ikke derfor jeg er tynn. Jeg lurer på om det hjelper hvis jeg spiser mye mere . Blir jeg tykkere da eller får jeg ikke sett forskjell før jeg blir eldre. De i Afrika er jo ganske tynne. Så jeg lurer på om jeg vil se forskjell hvis jeg spiser mer. Og jeg har planer om å begynne å trene styrke. Vil jeg se tydelige resultater etterhvert eller ikke?( fordi jeg har gener fra Afrika er det farlig for unge å ta protein pulver / weight gainer så lenge det ikke er Keratin i det? Kan du f.eks finne et pulver dom passer til meg? jeg har fått ganske mange kviser ved tinningen. Og jeg klemmer mye på de til det kommer blod , så blir det en rue/skorpe. Jeg river av den så kommer en ny Osv. Så får jeg merke/arr noen av arrene er svarte og noen er hvite. Går det vekk? Blir det mindre synlig og tar det langt tid? Fant ikke emne

SVAR

Besvart 25.08.2015 20:36:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
account_circle