Hopp til hovedinnholdet

Har kjempestore komplekser overfor min egen kropp og utseende.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 15 som veier 49kg og er 1.74m høy. Har kjempestore komplekser overfor min egen kropp og utseende. Har store lår og mage. Hoftene mine er så store at hele meg ser feit ut, selv om dt ikke høres ut som om jeg ser feit ut. Jeg har ikke kraftig beinbyggning heller og lurer på hvorfor jeg ser så tjukk ut =( Noen venner av meg sier jeg er tynn og andre gir uttrykk for at jeg er feit... Ikke sikker på hva jeg egetnlig skal tro. Jeg er den høyeste jenta i klassen og dt plager masse! Og at jeg da i tillegg er såpass stor er det flaut. Tørr ikke å gå me diverse klær osv... Noen tips til hvordan jeg kan gå ned i vekt? Jeg synes det er flaut å trene forann andre, så om du hadde hatt noen tips til hva slags type trening jeg kan gå ned i vekt av som jeg kan drive med inne hadde det vært bra. Vil gå ned 5-7kg. Jeg vet at det er normalt at jenter får mer fett på magen, rumpe og lår i ungdomstiden, men hvorfor får jeg mer enn de andre? :( Hilsen en fortvilet 15åring!

SVAR

Besvart 18.10.2008 17:20:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle