Hopp til hovedinnholdet

Ukomfortabel i egen kropp

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13. Jeg er veldig ukomfortabel i min egen kropp, både utseende, vekt og høyde. Jeg er 157 cm høy og veier 64kg. Nå for tiden har jeg litt egentrening hjemme 1 - 2 dager i uken, pluss ridning hver eneste dag. Jeg har lyst til og trene mer, men føler at jeg aldri har tid. Så derfor har jeg bestemt at jeg vil begynne på diett, men finner ingen diett som passer meg, grunnet jeg er vegetarianer. Jeg hadde håpet at dere kanskje kunne hatt noen tips angående det. Jeg er også veldig ukomfortabel med utseende mitt, men har ikke lyst til og begynne med sminke. Alle venninne mine bruker sminke, og de spør alltid hvorfor jeg ikke bruker det. Som regel sier jeg at det er fordi jeg vil at andre skal godta meg som jeg er, men jeg er usikker på om jeg sier det for og overbevise de eller for og overbevise meg. Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre både med vekt og komfortabelhet med utseende? Mvh meg.

SVAR

Besvart 29.08.2016 12:14:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle