Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil gjerne ned i vekt. Hvor mange måneder kreves for å gå ned ønsket vekt hvis jeg jogger, trener pilates, hopper tau og går tur hver dag. Samtidig spise regelmessig og i små mengder hver gang?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

HALLO
- Jeg er en jente på 13 år, som gjerne vil ned i vekt.. Jeg er 1.53 cm og veier 65 kg .. Jeg vet det er veldig mye, og jeg vil gjerne ned sån mellom 13-18 kg.. Jeg vil ta den raskeste måten men samtidig vil jeg gjøre det naturlig.. Hvor mange måneder hadde tatt før jeg gikk ned det, hvis jeg
- jogga 30 min hver dag
- tatt pilates 45 min hver dag..
- hoppet tau i 10 min hver dag
- gikk tur 1 time hver dag..
og samtidig spist regelmessig sån hver 3.time og spist ofte og lite..

Og en ting til.. Jeg mangler motivasjon og noen ganger når jeg egentlig skal trene gidder jeg ikke det.. jeg syns ikke det er vanskelig å trene men å bare gjøre det liksom,, bare begynne syns jeg er litt vanskeligere.. Jeg blir deppa når jeg ikke får trent..

takk

SVAR

Besvart 25.10.2008 21:04:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle