Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ei jente på 11 år og er veldig misfornøyd med kroppen min. Jeg har vurdert å starte på en Noka diett. Kan det være farlig for meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann :-) Jeg er ei jente som ble 11 år i September. Jeg er 1.42 høy og veier 41.2 kg, noe jeg er litt missfornøyd med. Jeg har veldig store lår, og en stoor klump på magen, som jeg da trekker inn helle tiden. NOKA DIETT er noe jeg har vurdert, men lurer litt på noe: Kan det være farlig for meg å ta\spise dette i en så ung alder ? Jeg har tenkt ut en slik 'timeplan': Frokost: Grovbrød, magert pålegg og melk. Lunsj: Grovbrød, magert pålegg, melk. Middag: Kjøtt, fisk, fugl, vann, grønnsaker. Kveldsmat: Noka diett: Milk-shake\Nudler. Hadde vært kjempeflott med svar :-) Jeg er veldig opptatt av vekten min, og er ikke komfortabel med kroppen min. Jeg vil gjerne ha en litt "strammere" og slankere kropp til Januar. Klem fra meg :-)

SVAR

Besvart 02.11.2008 14:27:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle