Hopp til hovedinnholdet

Jeg er litt tjukk og trenger noen råd til hvordan jeg kan stramme opp magen. Har trent i 1. år og gått ned mye, men vil ned litt til.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!;D er imponert over arbeidet deres, dere har laget en utrolig stor kilde database for oss unge:D ønsker dere lykke til videre og stå på!:) Er altså en gutt på 15 år, jeg er tjukk og trenger noen råd til hvordan jeg kan stramme opp magen, Jeg har trent i 1 år med 2 ganger i uka på tredemølle med en fart på 6.5km/t oppover bakke. Magen går litt ut men jeg har lagt av meg 17kg. Jeg er 1.80 i høyde Har en vekt på: 84-85kg Har og ett stort beinbygg Jeg spiser ikke så mye mat lenger for tiden, pga jeg er alltid på besøk hos en venn osv.. Jeg går og 3km 2 ganger(Fram og Tilbake) hver dag grunnet att jeg bor så langt i fra vennene mine. Er og veldig aktiv i gym, dvs springe 60m, fotball, volleyball, basketball, is hockey, styrke trening. Men jeg har bare gym 1 gang i veka siden jeg er utplassert (Brenner også veldig mye kalorier der og) Kondisen min er ganske grei selvom att jeg snuser, kan springe 2 ganger 60m uten å bli så veldig mye utsliten. Jeg bryr meg egentlig ikke så veldig mye om vekta det er bare en stram mage og muskler jeg vil ha. Har planer om å lage/kjøpe vekter til hendene mine for å trene dem. Jeg sitter og utrolig mye forran pc'en, siden jeg lærer å programmere inkl design av Spill senere i livet:) Så kan grunnen til att jeg har en slapp mage er av att jeg sitter forran pc'en mye? selvom att jeg har vært overvektig hele livet mitt? Så hva er gjennomsnitts vekten for min Alder? Og har dere noen tips for å stramme opp magen? Er vekten min normal for min høyde? Mvh, Gutt 15;D

SVAR

Besvart 11.11.2008 19:20:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle