Hopp til hovedinnholdet

Jeg spiser sunt, går ca 1 time hver dag og trener intervaller annenhver dag. I tillegg danser jeg litt og er ganske aktiv. Hvor mange kilo kan jeg vente å gå ned til jul hvis jeg fortsetter slik?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har i det siste begynt å spise ganske sunt(veldig lite godteri, mye frukt og salat, fullkornsbrød), og går i ca en time hver dag i tillegg til å trene intervaller(jogge/løpe litt, gå litt) ca en time annenhver dag. I tillegg danser jeg litt,og er generelt ganske aktiv.
Er 168 høy og veier 62-65(det varierer hver dag)kg. Hvor mange kilo kan jeg anta å gå ned til jul hvis jeg fortsetter slik?

I tillegg, mine problemområder er magen og armene. Det er her jeg har mest lyst til å gå ned i vekt. Hvis jeg fortsetter med den treningen jeg har nå, vil magen og armene mine bli mindre, eller hjelper det mest for beina? Hva kan jeg gjøre for å effektivt trene disse områdene?
På forhånd takk for svar:)

SVAR

Besvart 13.11.2008 16:54:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle