Hopp til hovedinnholdet

Folk sier at jeg har masse muskler, men når jeg ser meg i speilet så ser jeg det ikke. Jeg spiser riktig og trener 4 timer hver dag med hardtrening, men føler at jeg ikke får noe resultat. Jeg blir deprimert og jævlig mot vennene mine, hva faen skjer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann, jeg sliter noe jævlig for tiden med kroppen min, jeg føler rett og slett jeg er for liten og har 0,0000000% muskler og det frustrerer meg så inn i granskauen, noen folk sier at jeg har masse muskler og at det synes veldig godt, men når jeg ser meg i speilet så ser jeg så lite muskler man kan få. Jeg har vært utrolig opptatt med å spise riktig, trene MASSE (gjennomsnittlig 4timer hver dag med hardtrening), men føler at jeg ikke får noe resultat og det gjør meg deprimert og jeg er helt jævlig mot vennene mine, hva faen skjer?

SVAR

Besvart 30.01.2017 22:35:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle