Hopp til hovedinnholdet

Vil gå ned 4kg. Hvordan få motivasjon til å stå opp, gå på skole å trene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er egentlig ganske forvirra og vett ikke helt hvorfor jeg sender inn dette spørsmålet fordi jeg vett egentlig ikke hva jeg lurer på fordi jeg vett hva jeg må gjøre for å klare målet mitt, men det går bare ikke Har et mål om å gå ned i vekt, ikke så mye kun 4kg. Har hørt det der spise variert, kutt ut snopet å tren- men det funker ikke. Har prøvd alt. Veier når 47 kilo, vett ikke om det har noe å si men er 170cm høy. Ønsker å gå ned til 43kg bare slik at jeg kan få litt mer markerte kinnbein og bli litt tynnere. Har siden i høst(oktober) jogget rundt 2-3km vær dag, å spist rundt 1000kalorier til dagen- men nå orker jeg ikke lenger. Kommer meg ikke opp av sengen, har konstant hodeverk og mangler virkelig motivasjon. Så det jeg lurer på er vel egentlig hvordan få motivasjon til å stå opp, gå på skole å trene?

SVAR

Besvart 13.03.2017 18:03:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle