Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg trene for å få strammere rumpe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
Jeg er 175 cm og veier ca 55-60 kilo, og trener volleyball 2-3 ganger i uken. Jeg har ikke pleid å hatt et særlig stort problem med kroppen min, fordi jeg ikke er sykelig opptatt av det, og fordi jeg ikke er overvektig (enda). Men jeg har likevel et problem med at kroppen min er uproporsjonert, og føler at dette problemet vokser. Jeg bruker 75A i BH-størrelse, og str. 40 på underkroppen. I det siste har jeg merket at baken min blir slappere og mindre fast, og jeg får mer og mer appelsinhud. også noen røde prikker som ligner på kviser. Dette er så absolutt sjenerende, og jeg lurer på hva jeg kan gjøre for å få bort dette, eller forhindre at det utvikler seg til å bli mer. Jeg har alltid synest at baken min er ganske stor i forhold til resten av kroppen, men nå blir det bare styggere og styggere og jeg blir mer og mer opptatt av hvordan den ser ut. spesielt gruer jeg meg til bikini-sesongen.
Er det noen spesiell måte jeg kan trene baken på, eller må jeg rett og slett trene hele kroppen for å få det til å se bra ut?

SVAR

Besvart 13.12.2008 20:29:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle