Hopp til hovedinnholdet

Noen tips til hvordan jeg skal komme i gang med trening? Hvor mye bør ei jente som er 1,75 m høy veie? Er det noe man kan gjøre for å bli litt spinkel?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hallo:)
jeg er en jente på 14 år og jeg har nettop sluttet å danse fordi det var kjedelig. da har jeg faktisk ikke andre aktiviteter å gå på så tenkte jeg at jeg kunne begynne å trene litt i et treningsrom jeg har i kjellern min, sånn ca. 4-5 ganger i uka. det jeg sliter med er å komme i gang med det liksom,eller det er vel det at jeg ikke gidder.. noen tips?

hvor mye bør en jente som er 1.75 veie? jeg vil gjerne gå litt ned i vekt.. noe som er vanskelig for meg er at på skolen min er det mange som blir mobba selv om de ikke er tjukke det er bare det at de er høye og ikke er spinkle og syltynne sånn som mange andre på skolen.. kunne ønske det ikke var sånn. det er vel ikke noe man kan gjøre for å bli litt "spinkel"? har du noen tips på hvordan jeg bør spise? ca. hvor mange kcal forbrenner du påen halvtime på sykkel og en halv time på "romaskin"?

SVAR

Besvart 14.12.2008 12:57:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle