Hopp til hovedinnholdet

Har du noen kostholds- og treningstips til å gå ned i vekt på en sunn måte? Jeg trenger virkelig hjelp, jeg orker ikke kaste opp lenger..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på snart 17 år, som har hatt bulimi siden november i fjor. Hatt tendenser før, men det var da det virkelig slo til.
I perioder kunne jeg gå uten mat i det hele tatt, og noen ganger spiste jeg til alt jeg kom over, til og med ting jeg ikke likte, for så å kaste opp igjen.
Jeg har gått ned 15 kg på det meste, men nå har jeg gått dem opp igjen. Sykdommen er ikke borte, men bedre. Har vært med helsesøster, lege og psykolog, og alt har vært veldig vanskelig for både meg og familien min.
Men det jeg egentlig trenger hjelp til er å gå ned i vekt.. For alt jeg ønsker er å være liten og pen. Nå er jeg over 80 kg.
Lurte på om det hadde gått an å få litt tips til en kosthold-dagsliste, og trening for en uke, eller noe i den duren. For jeg trenger virkelig hjelp, jeg orker ikke kaste opp lenger.. Jeg vil slanke meg på en sunn måte, som virker, og en måte der jeg holder meg nede.

Må gi litt skryt til denne nettsiden også, kjempebra innsats for oss! :) Setter virkelig pris på det.
account_circle