Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva er vanlig vekt for ei jente på 11 år, 144 cm? Har du noen gode styrketreningsøvelser for barn? Hvordan bør jeg trene? Hvorfor er jeg så mye større enn vennene mine, som spiser mye godteri og junkfood?

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann :-) Har noen spørsmål, jeg. * Hva er vanlig vekt for ei jente på 11 år, 144 cm? * Jeg har en forferdelig stor mage. Jeg kjenner flere som 'lider' av det samme problemet som meg ... Hva kan dette komme av? Magen min er hard og litt oppblåst. Denne store magen har jeg hatt lenge. Helt fra jeg har vært 6 år har jeg holdt inn magen min. Dette er bare snakk om 2 cm. * Har du noen gode styrke-treningøvelser som passer til barn? * Hvor lenge og hvor ofte bør jeg trene? * Vennene mine er veldig tynne. Som regel så spiser de mye godteri og junk-food + brus hver dag. Jeg er vel også den jenta i klassen som trener mest. Hvorfor skal jeg være så mye større enn dem? Jeg har litt problemer ettermiddagene. Etter middag får jeg et forferdelig stort søthunger, og dette fører til at jeg både inntar litt søtsaker, middagsrester og julebakst ... Dette utgjør jo veeeldig mange kalorier, kan dette være grunnen til at jeg er så kraftig? Det blir kanskje litt lettere å svare om jeg forteller litt om meg? :-), vel her er litt: Jeg er 11 år og veier 42 kg. Jeg er 144 cm. Jeg spiser som regel sunt, og forholdsvis lite, men har en tendens til å 'overspise' meg på ettermiddagene. Om lørdagene spiser jeg veldig mye godterier, så dette utgjør vell 700 kalorier :O Bare i lørdagskos ... Vi spiser potet\pasta\ris ca. 4 av 7 dager i uka. Jeg går til skolen nesten hver dag (En vei=1.5 km), har gym 2 ganger i uka, også er jeg vel ikke ute og trimmer noe mer en det. Klem fra meg ;)
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer