Hopp til hovedinnholdet

Jeg er i overkant tynn og er lei av å bli kalt tynn, derfor lurer jeg på hva jeg bør spise og trene for å legge på meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 17 år som er i overkant tynn. Jeg har blitt lei av å bli kalt ting som svekling, spiker osv.. Jeg ønsker å trene meg opp.. men er usikker på hva jeg burde trene og hva jeg burde spise. Så det jeg lurer på er, hva burde jeg trene og når burde jeg spise og hva? Jeg går på folkehøgskole og har noen få apparater , ikke absolutt alle apparatene som muligens trengs.

SVAR

Besvart 18.11.2017 12:53:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
account_circle