Hopp til hovedinnholdet

Går man ned i vekt når man trener 3-4 ganger i uken?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har spurt før, men jeg legger til litt i svaret mitt, så jeg håper at jeg kan få et like bra svar som sist gang. Går man ned i fettprosent (helst rundt midjen) om man går fort/jogger på tredemølle og sykler 3-4 ganger i uka? Jeg har også gym 2 ganger (noen ganger 1 gang i uka) i uka, men da er det litt forskjellig. Jeg er ikke så særlig flink og glad i styrketrening, og jeg vet at det er det beste for å få ned fettprosenten (i hvert fall det jeg har lest). Jeg er vil si at jeg er ganske normal i størrelsen, men jeg kunne vært litt tynnere rundt midjen. Jeg sliter skikkelig med å bli kvitt et par cm rundt midjen. Har du noen tips til meg? Hvor ofte og hvor lenge burde jeg være på tredemølle og sykkel? Jeg trives også godt på romaskin. Tusen takk for hjelpen, håper du kan svare på alt jeg lurte på

SVAR

Besvart 12.12.2017 21:07:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Gener og trening

Alle kan få gode resultater av trening, men hvordan resultatene blir for akkurat deg i forhold til utseende, muskelstørrelse, utholdenhet og prestasjon, henger også i stor grad sammen med genene eller arvestoffet du har med deg.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle