Hopp til hovedinnholdet

Vil gjerne få tips til noen øvelser som kan hjelpe meg å bli kvitt litt fett nederst på magen, rundt livet og nederst på ryggen og i tillegg lårene. Noen tips om kosthold også?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 14 år. Jeg er ca. 1.70 høy, og veier omtrent 55-57 kg. Dette er forholdsvis normalt, vil jeg tro, for min høyde. Jeg er faktisk ganske tynn, vennene mine sier det iallefall. Men, jeg synes jeg har for mye fett rundt magepartiet liksom ( dvs. på magen, rundt livet, nedre del av rygg ) og lår. Synes også at rumpen min er for slapp. Har dere noen øvelser som kan forbedre dette, og få meg til å bli fornøyd me kroppen min? Også noen matretter, vil spise sunt, men er ikke spesielt flink på det, noe sunt men godt kan virkelig hjelpe meg. Håper på fort muligs svar, og takk på forhånd.

SVAR

Besvart 31.01.2009 14:09:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle