Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg trene og spise riktig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har trent i ca 4 måneder og merker litt resultat. Jeg trener mest biceps, triceps, lår, rumpe, og bryst, men jeg er usikker på hva mer jeg egentlig trenger. Dessuten lurer jeg på hvordan jeg skal få muskelene så store som mulig. Hvilken teknikk for synlige større lår, rumpe, og armer? En annen ting også. Jeg syns det er vanskelig å kutte ned på sjokolade, feit mat, og andre delikate ting. Syns også det er veldig vanskelig å sette meg inn I hva som er sunt og hva gutter som trener mye trenger. Protein, rette karbohydrat, rett type fett, kalsium, c-vitamin, osv... hva er egentlig kildene til disse? Hva er funksjonen til disse tingene? Syns det er vanskelig å få grep på alt dette!

SVAR

Besvart 06.02.2018 08:38:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Gener og trening

Alle kan få gode resultater av trening, men hvordan resultatene blir for akkurat deg i forhold til utseende, muskelstørrelse, utholdenhet og prestasjon, henger også i stor grad sammen med genene eller arvestoffet du har med deg.

 

Les mer
attach_file

"Fit", "ripped" eller markert - men ikke nødvendigvis sunn

Markerte muskler og sixpack er ikke synonymt med god helse. Her kan du lese hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle