Hopp til hovedinnholdet

For et år siden så brakk jeg håndleddet/armen i et fotball sammenheng, og jeg har aldri klart og komme meg tilbake til den formen jeg var i da psykisk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, får et år siden så brakk jeg håndleddet/armen i et fotball sammenheng, og jeg har aldri klart og komme meg tilbake til den formen jeg var i da psykisk. Jeg var på kretstrening da jeg brakk armen, men jeg har snart brukt et år på og prøve og finne igjen formen min psykisk. Men jeg klarer ikke, jeg er veldig løpsterk, så det kan godt hende jeg må bytte posisjon på banen, men jeg er ikke noe spessiel god i noen av dem. Borsett fra og være keeper, jeg føler at det er der jeg har mest potensiale. men jeg klarer liksom ikke og finne igjen den gammle meg. Hva må jeg gjøre? Jeg har prøvd masse, men jeg finner bare ikke igjen formen. Jeg er ikke redd for og gå inn i dueller eller noe(kanskje blitt litt redd ballen?). Men jeg finner meg liksom ikke igjen. Jeg har blitt dårligere, dette er første gang jeg har møtt motgang på den måten innen fotballen. Og jeg vil helst ikke bytte posisjon på banen, men hvis jeg ikke finner den igjen føler meg meg nødt, fordi jeg har ikke noe spessielt lyst til og slite benken noe lengere. Takk for svar uansett.

SVAR

Besvart 14.02.2009 20:17:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle