Hopp til hovedinnholdet

Hvor lang tid tar det før noe av fettet blir borte hvis jeg trener 3-5 økter i uka? Hvordan kan jeg få bort fettet utenpå musklene? Ønsker markerte magemuskler. Kan jeg bruke tunge ting jeg finner hjemme som vekter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Først vill jeg skryte av det dere gjør. Jeg tror dette er en side for de som har masse spørsmål som de vill ha svar på! Dette er en side som gjir svar, har prøvd flere sider men får ingen svar.


Hei!!!
Jeg har stilt et spørsmål for litt siden men glemte og skrive ned koden, prøver igjen:D

Jeg lurer på om hvor lang tid det tar før noe av fettet kommer bort vis du trener mellom 3 og 5 ganger i uka! som jeg har fått hørt er musklene gjemt under ett fettllag og det vil jeg få bort:) Hvordan kan man få mer markerte muskler? sant som mage-muskler, muskler på armene opp mot skuldrene? jeg har også hørt at det kan være vanskelig å bygge magemuskler påbegrunn av slekt og arv, men det skader vel ikke å prøve! jeg har trent etter et treningsprogram som jeg fant på nettet i snart to måneder nå så jeg kjenner at mageregionen deles opp til en 'six-pack' men det er en god stund til enda tror jeg.

Jeg vil trene for og få mest mulig markerte muskler men vil ikke bruke mange hundre på utstyr å ting. Så jeg det holder med og løfte tunge ting som mann har i hjemmet?

Det var vell alt! Litt mange spørsmål men prøv å svar på de fleste! Takk.

SVAR

Besvart 15.02.2009 18:54:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle