Hopp til hovedinnholdet

Virker lavt stoffskifte og lavt testosteronnivå inn på muskelnivå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er en gutt på 19 år og har fått påvist at jeg har litt lavt stoffskifte og testosteron. Lurer på om dette har noe å si for styrketreningen jeg holder på med? Har dette gjort at jeg egentlig kunne vært mye sterkere (og fått mer muskler) enn jeg er nå, hvis dette hadde vært på et normalt nivå? Skal sies at jeg ikke er ferdig utviklet pga. lavt testosteronnivå. Mvh. Gutt på 19

SVAR

Besvart 09.06.2018 06:58:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er anabole steroider?

Visste du at anabole steroider nesten har den samme virkningen i kroppen som testosteron? Her får du en forklaring på hva anabole steroider egentlig er.

 

Les mer
attach_file

Bivirkninger av anabole steroider

Det er ikke ukjent at anabole steroider kan gi en rekke negative bivirkninger. Her får du en oversikt over hvilken konsekvens dopingbruk kan ha, både fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Hjelp med bivirkninger etter bruk av anabole steroider?

Bivirkningene man kan få når man bruker anabole steroider kan være både ubehagelige og farlige. Heldigvis finnes det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle