Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ganske tynn og har jernmangel, nå ønsker jeg å øke vekten min. Tror du jeg vil legge på meg når jernlageret mitt bedrer seg? Er det farlig å drikke for mye melk? Trenger jeg noen vitaminer for å få lengre hår?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som blir 15 år

Og som de fleste tenåringer er, er jeg veldig missfornøyd med kroppen min. Jeg vet at man skal være fornøyd med seg selv og sånn, men det er ikke alltid så lett. Jeg er 1.70 høy og veier 45 kg. Jeg prøver å legge på meg fordi jeg er så tynn, så det er ikke en spiseforstyrrelse heller. Alle bena mine stikker ut alle veier, og det er ubehagelig å gå i t-sjorte og sånn.

Jeg er veldig kresen når det gjelder mat også, spesielt grønnsaker, men jeg elsker McDonalds. De fleste sier jo at man blir tynn av å spise grønnsaker og tykk av å spise på Mc`en. Jeg trener ikke noe særlig og anser meg selv som relativt lat. Jeg danser en gang i uken.

For en måned siden var jeg til legen fordi jeg hadde vondt i foten, men da fortalte jeg at jeg fikk vondt i leggene og lårene bare jeg gikk opp en trapp. Det viste seg at jeg ikke hadde jernlager og at jeg hadde blod-mangel. Legen sa at det var et under at jeg hadde klart å bevege meg i det hele tatt. jeg har ikke følt meg dårlig siden det har gått over så lang tid. Tror du jeg kommer til å legge på meg når jernlageret mitt bedrer seg? Og vet du om noe jeg kan spise for å legge på meg på en sunn måte? jeg vil jo ikke bli tykk, bare ikke være syltynn. De selger jo bare slankemat på butikken og det trenger jeg virkelig ikke.Og er det farlig å drikke fot mye melk? Jeg drikker ca. 1,5 L melk hver dag.Og helt til slutt lurer jeg på om det er noen vitaminer man kan spise for å få lenger hår.Hilsen en som er lang og flat . .
account_circle