Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg få litt mindre lår?

account_circle

SPØRSMÅL

hei :-)
jeg er ei jente på 15 år. driver med mye idrett, og er i god form. jeg er ikke feit, men jeg føler lårene mine er veldig store. mange sier de er tynne, osv. men jeg føler skikkelig ubehag med dem. jeg er sikker på det er mange andre jenter også, som ikke liker lårene sine. hva skal jeg gjøre for å få dem litt mindre ? er det noen måte å trene på ? har du et program for hvordan jeg må spise osv ?
jeg har veldig lyst til å få de mindre til sommeren, og håper på å få svar på dette brevet :-)
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer