Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg klare å gå ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hallo Jeg er en jente på 13... 177 cm og veier et sted mellom 75-78 kg. Helt siden før jul har jeg hatt en plan om å slanke meg til sommeren, men jeg har bare utsatt det og utsatt det! Jeg er så fortvilt... Jeg blir sliten bare jeg går opp en bakke! Hva i huleste skal jeg gjøre!? Selvtilliten min er på bunn og jeg gruer meg virkelig hvis jeg ikke blir slank og kommer i form til ungdomsskolen! Jeg trenger seriøst hjelp... Jeg har satt meg ned gjentatte ganger og planlagt hva jeg skal gjøre og at jeg skal trene, men hva blir det til? Jo, at jeg sitter på pc'en og/eller ser på tv! Dette plager meg skikkelig! Jeg hadde jo satt veldig pris på om dere kunne hjelpe meg så godt dere kan, for nå nærmer ungdomsskolen seg! Klem<3

SVAR

Besvart 18.03.2009 17:16:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle