Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg trene og spise for å få en fin kropp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har bestemt meg for å begynne å trene. Jeg har allerede begynt litt smått med jogging og trening hjemme i stua. Jeg har veldig lyst til å trene meg til en fin kropp, men samtidig tror jeg det krever mye. Jeg har en del «sideflesk» så tips til hvordan jeg jeg kan trene bort det? I tillegg til det, vil jeg ikke gå på treningsstudio. Det er rett og slett litt for den sosiale angsten. (ganske redd for hva andre tenker) vet ikke hvordan mat jeg skal spise osv. Litt tips til trening og mat som gir forbedringer?

SVAR

Besvart 09.11.2018 11:59:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Slik blir du kvitt søtsuget

Har du ofte lyst på noe søtt? Får du mer lyst på noe søtt utover dagen? Her får du tips til hvordan du kan kvitte deg med søtsuget.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle