Hopp til hovedinnholdet

Tips til å gå ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei hei!

jeg er en jente på 15 år og jeg trenger virkelig hjelp!
Jeg er 1.59 cm høy og veier 56.9 kg!!!
Jeg HATER vekter, og speil. Det er helt forferdelig for meg å se meg i speilet. Jeg trekker inn magen og ser på meg og sier "slik vil jeg bli"...men det er så vanskelig å gå ned kilo :( Jeg ønsker det så sterkt, men jeg greier det ikke alene. Jeg har prøvd i over et halvt år, men igenting nytter. Jeg har ingen venner som trener, eller som vil trene, ingen foreldre jeg kan trene med, ingen rett å slett. Jeg har et veldig stort ønske om å begynne på treningssenter, men jeg er for ung. Man må vere 16 år for å bruke maskinene der jeg bor. Jeg har så lyst å miste 7 kilo til sommeren. Hvordan kan jeg greie det? Plis hjelp meg! p.s Jeg har følgt et skjema noen har laget til meg, og jeg har prøvd å spist ganske så sundt lenge.

Mvh 15 år

SVAR

Besvart 31.03.2009 19:59:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle