Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye forbrenner jeg når jeg ikke er i aktivitet? hvor mye forbrenner man i gjennomsnitt på en dag uten trening? hvor mye kan man "skjeie" ut på lørdager uten at det vises på vekta? hvordan får jeg igang forbrenningen min etter jeg har gått på sparebluss uten å legge på meg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, håper på et ærlig, riktig og raskt svar. (Jeg holder på å bli gal..)
Har i det siste blitt ekstremt opptatt av kosthold osv. Er heelt freaka, og klarer nesten ikke å spise noe. Tanken på å spise 2 rugsprø til lunsj gjør meg kvalm. Jeg synes det har gått alt for langt, men klarer ikke å stoppe...
Jeg trener noen ganger i uka, men det er mest gange og rolig jogg. I hodet mitt forbrenner jeg bare når jeg trener, og om jeg ikke går en tur på lengre enn 30min, vil kaloriene jeg har spist aldri forsvinne fra kroppen min. Jeg vet at jeg per i dag spiser for lite, men fakta er at jeg ikke klarer å spise mer. Jeg tror jeg trenger noen riktige svar for å få slutt på dette. Slanke-forumlesing gjør meg gal.
Noen spørsmål:
- hvor mye forbrenner jeg når jeg ikke er i aktivitet?
- hvor mye forbrenner man i gjennomsnitt på en dag uten trening?
- hvor mye kan man "skjeie" ut på lørdager uten at det vises på vekta? (har ikke unnet meg så mye som en hvetebolle på over 2mnd)
- hvordan får jeg igang forbrenningen min etter jeg har gått på sparebluss uten å legge på meg?

Håper dere tar dere tid til å høre på gnålet mitt. Jeg sliter virkelig! På forhånd takk.
account_circle