Hopp til hovedinnholdet

Får ikke timene i døgnet til å strekke til - hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Litt usikker på om dette er rette emne. Trenger litt råd og veiledning i forhold til skole og trening og generelt livsstil i hverdagen. Pendler hjemmefra til skolen hver dag og må da stå opp klokka 5 og dra til skolen og kommer hjem fra skolen klokken 5 på ettermiddagen, noen ganger 6. Har også en valp som jeg må ta av når jeg kommer hjem og føler meg helt sykt sliten og trøtt på kvelden. Får ikke til å trene eller noe fordi jeg er så sliten. Brukte 1/2 timer trening om dagen når skolen var nærmere ifjord men nå får jeg ikke trent i det hele tatt. Legger meg klokken 9/halv 10 og er helt utslitt. Får i meg nok mat og drikke men skjønner ikke hva jeg kan gjøre får å få litt trening inn i hverdagen samt en time tur med hunden.. noen tips?

SVAR

Besvart 12.01.2019 17:08:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få tid til alt i hverdagen

Skole og deltidsjobb, trening og fritidsaktiviteter. Mye å gjøre? Her får du tips til hvordan prioritere skolearbeid, når timeplanen er full fra morgen til kveld.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle